Anne Bours

Mijn naam is Anne

Eigenaresse en hoofdbehandelaar van ZilverFysio. Al vanaf mijn 16e jaar wist ik dat ik graag mijn eigen praktijk wilde gaan beginnen, waarin ik mensen zou kunnen helpen om gezonder te leven. Move2behealthy had ik in eerste instantie bedacht, maar door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in geriatriefysiotherapie. Vandaar de naam ZilverFysio, voor de mensen met zilvergrijze haren!

Ik ben in 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool te Nijmegen, waarna ik een jaar op Bonaire heb gewerkt. Een geweldige ervaring! Daarna ben ik weer teruggegaan naar Nederland en kon ik starten met mijn masteropleiding in de geriatriefysiotherapie. In 2018 heb ik deze opleiding succesvol afgerond aan het SOMT te Amersfoort. Ondertussen heb ik veel werkervaring opgedaan in een eerstelijns praktijk waar ik ook fysiotherapie aan huis en in een verzorgingstehuis verzorgde.

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat er steeds meer administratieve werkzaamheden bij zijn gekomen. Vergadering na vergadering merkte ik dat ik er minder plezier in kreeg. Daarom ga ik het nu anders doen! Ik ben liever kwalitatief en praktisch bezig met u en uw behandeling dan met de administratieve rompslomp eromheen. Om die reden ben ik ook fysiotherapeute geworden.

Voor de intake (in de praktijk of thuis) trek ik 60 minuten uit. Naar aanleiding van de intake kijken we samen of u 30 of 45 minuten behandeltijd nodig heeft. Tijdens de intake is er tijd voor uw verhaal, een uitgebreid onderzoek, uitleg over de bevindingen en een passend behandelplan. Tijdens de behandelingen werk ik (waar nodig) samen met de ergotherapeut of diëtiste. Overleg met huisartsen, thuiszorg, zorgtrajectbegeleiders en praktijkondersteuners zijn soms ook onderdeel van de behandeling.

Nu is het tijd voor deze nieuwe uitdaging, een eigen praktijk. U bent van harte welkom!