Een dinsdagavond buiten

COVID 19 is het sleutelwoord

Op 10 Maart 2020 konden we nog gewoon sporten zoals wij altijd al gedaan hebben. 

Van 19:00 - 20:15 lekker bezig zijn in de sporthal van de LACO aan de Veldsingel in Malden, daarna even wat drinken en dan een half uurtje oefenen in het zwembad

Daarna gooide COVID 19 roet in het eten wat betreft het binnen sporten.  Zowel de sporthal als het zwembad werden gesloten voor het publiek.

We hebben app-groep aangemaakt zodat er toch nog onderling contact was tussen de leden, ze konden daar haar/hun verhaal in kwijt.

Ondertussen hield het bestuur nauwe contacten met de LACO in Malden.

Eind Mei, nadat President Rutten weer zijn persconferentie had gedaan , mochten de zwembaden weer beperkt opengesteld worden met duidelijke restricties.

We hebben diezelfde week nog contact gelegt met de manager bij de LACO.

Vanaf 9 Juni waren we weer welkom in het zwembad. Maar omdat we niet in de zaal mochten sporten zijn we naar een grasveldje gegaan wat in de buurt lag. 

Even een kleine aanpassing t.o.v. van de zaal maar we waren "weer" aan het sporten zoals je hierboven ziet.  En het was droog en gezellig. 

Daarna te voet terug naar de kantine, waar we wat mochten nuttigen (op 1,5 mtr) en weer zwemmen. Helaas was het douchen NIET toegestaan.  Zo zie je maar weer, er is altijd en overal een mouw aan te passen